olasz konyha

Egésszéges házi gyümölcsjoghurt

Amióta én készítem otthon a gyümölcsjoghurtot, azóta boltit csak elvétve veszünk.

Bármilyen gyümölcsből jó, de én szeretem az ízeket kombinálni, így született ez a változat, ami az egyik nagy kedvencünk lett.

Hozzávalók:

natúr joghurt

sárgadinnye

banán

pici fahéj

cukor, méz vagy édesítőszer ízlés szerint

CIMG0001

Elkészítése:

1, A dinnyét és a banánt botmixerrel pürésítem. Cukorral és/vagy mézzel édesítem és beleszórok egy pici fahéjt.

2, Ha hígabb, “ivójoghurtot” szeretnék, akkor a natúr joghurttal együtt mixelem tovább, ha pedig sűrűbb, kanalazható állagot akarok, akkor a botmixert elteszem és csak kanállal keverem a joghurtot a gyümölcsbe.

Ez most innivalónak készült, ezért hosszú poharakba töltöttem és szívószállal ittuk. Szőlőszemmel díszítettem. (az ellenség megtévesztésére)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!