Amióta én készítem otthon a gyümölcsjoghurtot, azóta boltit csak elvétve veszünk.
Bármilyen gyümölcsből jó, de én szeretem az ízeket kombinálni, így született ez a változat, ami az egyik nagy kedvencünk lett.
Hozzávalók:
natúr joghurt
sárgadinnye
banán
pici fahéj
cukor, méz vagy édesítőszer ízlés szerint
Elkészítése:
1, A dinnyét és a banánt botmixerrel pürésítem. Cukorral és/vagy mézzel édesítem és beleszórok egy pici fahéjt.
2, Ha hígabb, “ivójoghurtot” szeretnék, akkor a natúr joghurttal együtt mixelem tovább, ha pedig sűrűbb, kanalazható állagot akarok, akkor a botmixert elteszem és csak kanállal keverem a joghurtot a gyümölcsbe.
Ez most innivalónak készült, ezért hosszú poharakba töltöttem és szívószállal ittuk. Szőlőszemmel díszítettem. (az ellenség megtévesztésére)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: