Amúgy egy hétköznapi saláta lehetne, de a kecskesajttól különleges lesz, ezért az öntettel is csínján bánok, hogy inkább a sajt érvényesüljön. A petrezselyem nagyon jól illik hozzá, salátákba is érdemes tenni értékes tápanyagai miatt, nem csak a főtt ételekbe!
Hozzávalók:
zöldsaláta
petrezselyem
kecskesajt
paradicsom
olívabogyó
kukorica
zöldpaprika
salátaöntet: olívaolaj, só, citromlé
Elkészítése:
1, Az összevágott salátát, paradicsomot és zöldpaprikát és egy tálba teszem.
2, Hozzáadom a konzerv kukoricát és az olívabogyókat.
3, Összekeverem a salátaöntettel és rászórom a kockára vágott kecskesajtot és a petrezselymet.
Önmagában vagy natúr húsok mellé köretként tálalom. Juhsajttal is finom, de markánsabb ízű lesz!
Kommentek