olasz konyha

Kecskesajtos petrezselymes saláta

CIMG0026

Amúgy egy hétköznapi saláta lehetne, de a kecskesajttól különleges lesz, ezért az öntettel is csínján bánok, hogy inkább a sajt érvényesüljön. A petrezselyem nagyon jól illik hozzá, salátákba is érdemes tenni értékes tápanyagai miatt, nem csak a főtt ételekbe!

 

Hozzávalók:

zöldsaláta

petrezselyem

kecskesajt

paradicsom

olívabogyó

kukorica

zöldpaprika

salátaöntet: olívaolaj, só, citromlé

 

Elkészítése:

1, Az összevágott salátát, paradicsomot és zöldpaprikát és egy tálba teszem.

2, Hozzáadom a konzerv kukoricát és az olívabogyókat.

3, Összekeverem a salátaöntettel és rászórom a kockára vágott kecskesajtot és a petrezselymet.

CIMG0023

Önmagában vagy natúr húsok mellé köretként tálalom. Juhsajttal is finom, de markánsabb ízű lesz!

 

Címkék: ,

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!