Egy újabb gyorsan elkészülő finomság ebédre, vacsorára forrón, reggelire hidegen.
Hozzávalók:
1 készen vett leveles tésztalap
1 doboz konzerv kukorica
1 doboz konzerv tonhal
3 tojás
1 pohár natúr joghurt
só, bors, szerecsendió, bazsalikom, fokhagyma
Elkészítése:
1, A tésztát beleteszem egy tepsibe a sütőpapírral együtt.
2, A lecsepegtetett tonhalat egyenletesen elosztom a tésztán.
3, Rászórom a kukoricát és az összevágott bazsalikomot.
4, A 3 egész tojást összekeverem a joghurttal, sóval, borssal, szerecsendióval és zúzott fokhagymával fűszerezem.
5, Ráöntöm a tésztára a tojásos keveréket és a széleit ügyesen visszahajtom.
6, 180 fokon addig sütöm, amíg szép színe lesz. Fogvájóval ellenőrzöm, hogy átsült-e a belseje.
Kockára / csíkokra vágva tálalom. Erről most nem készült kép, mert mire fotózni kezdtem volna, a pite “eltűnt” csak a széléből maradt egy kevés.
Szóval finomra sikerült 🙂
Kommentek