Gyors péntek esti vacsora, amitől a tengerparton érezzük magunkat! Ráadásul fél óra alatt elkészül.
Hozzávalók:
spagetti
fagyasztott brokkoli
kagyló konzerv (natúr, nem paradicsomos)
só, bors, fokhagyma, citromlé, olívaolaj
zsemlemorzsa
Elkészítése:
1, Sós vízben kifőzöm a spagettit, leszűröm és egy tálba teszem.
2, Közben egy serpenyőben kevés olajon megpárolom a brokkolit, a végén egy kicsit le is pirítom. Természetesen közben megsózom és borsozom.
3, A tésztára teszem a falatnyi darabokra vágott brokkolit, a lecsepegtetett konzerv kagylót és a zúzott fokhagymát.
4, Meglocsolom egy kis citromlével és megszórom 1-2 ek. zsemlemorzsával.
5, Alaposan összeforgatom és már tálalható is! A tányéron meg lehet locsolni még egy kis olívaolajjal, ha a tészta negyon beszívná a szaftokat.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: