Baconbe göngyölt fasírt

   

Látványos és nagyon finom, pedig egyszerűen, kevés munkával elkészíthető!

Hozzávalók:

darált pulykahús ízlés szerint fűszerezve, ízesítve

tojás

zsemlemorzsa

bacon

petrezselyem

Elkészítése:

1, Először bekeverem a fasírtnak valót: a darált húst sózom, borsozom, összedolgozom tojással, zsemlemorzsával és amivel még a család szereti. Ebbe most újhagyma, fokhagyma és kevés cayanne bors került.

2, Egy darab alufóliára egymás mellé fektetem a bacon szeleteket.

3, Ráigazítom a húst és néhány petrezselyemlevelet teszek rá, csak a látvány kedvéért 🙂

4, Viszonylag szorosan rátekerem a bacont, majd a fóliát is lezárom.

5, Sütőben 180-200 fokon sütőben készre sütöm, végül a fóliát levéve a tetejét is hagyom megpirulni.

Felszeletelve vagy egyben is tálalható.

Most krumplipürét és almaszószt kínáltam hozzá.

Címkék: ,
Tovább a blogra »