olasz konyha

Gombás-májas saláta

CIMG0006 

Ráérős hétvégi reggeli vagy gyors vacsora.

 

Hozzávalók:

csirkemáj

gomba

zöldsaláta

újhagyma, fokhagyma

só, chayanne bors, olaj, rozmaring

olívaolaj

 

Elkészítése:

1, Kevés olajon pirítani kezdem a megmosott és feldarabolt gombát, hozzáadom az újhagymát és a májat.

CIMG0002

2, Megfűszerezem, beleteszem a fokhagymát és a rozmaringot is.

3, Ha a máj átsült, kikapcsolom a tűzhelyet, nem baj, ha a gomba kicsit roppanós marad.

4, Azon forrón összekeverem a salátával, ha kell utánasózóm és meglocsolom egy kis olívaolajjal.

Fokhagymás pirítóssal a legjobb!

CIMG0009

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!